Tak, tak... a do mojego brata (pracował onegdaj jako główny inofrmatyk dopóki firma nie zaczęła mieć problemów i musieli pomniejszyć skład) zadzwoniła kiedyś pracowczniczka owej firmy z problemem: "Nie działa drukarka". Było już dosyć ciemno (nie pamiętam jaka godzina dokładnie, bo dawno to było). Mój brat pytał się gościówki kilka razy, czy drukarka jest podłączona do prądu. Ta zaś zapewniała go, że jest.
Pojechał.
20 minut go nie było.
Wrócił cały wkur**ony.
Pytamy się go "co się stało"
on na to:
- Drukarka nie była podłączona do prądu.
Jaki z tego morał?
Gó*no chodzi po ludziach.
I DLATEGO POTRAKTOWaŁEM PANA SZANOWNEGO AUTORA W TEN SPOSÓB, PONIEWAŻ NIE WYDAJE MI SIĘ ŻEBY about:BLANK ZNACZYŁO COKOLWIEK CHOLERA WIĘCEJ NIŻ BŁĄD W IE!..
chociaż z drugiej strony, gdyby strona otwierana przez dialer miała skrypt przekierowujący na about:blank, to kto wie.. ale myślę, że jednak dałoby się zauważyć, że coś przedtem się wczytywało.
Wiem co to jest dialer, instalowało mi sie to już kilka razy i zawsze potrafiłem to wywalić bez kasacji windowsa, i nie było żadnych skutków ubocznych (z pierwszym dialerem męczyłem się dwie godziny).
Po za tym nie wiem czemu wszyscy przy okazji problemów z windozą piszą "format c:",
przecież wystarczy skasować katalog windowsa (czasem też program files) i zainstalować go od nowa.