Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2005, 10:54   #111
Burza1991
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 8
Skille: 24/24
Poziom mag.: 1
Burza1991 ma numer GG 8196698
Domyślny Rozmowa z Generałem Thais.

Siemka. Poszedłem do Generała. Najpierw nie moglem z nim pogadać. Kazał mi przywitać się po jego funkcji (czytaj Hello General). Oto rzeczy które mają znaczenie:
10:52 Dess Azer: hail General
10:52 Harkath Bloodblade: Salutations, commoner Dess Azer!
10:53 Dess Azer: Excalibug
10:53 Harkath Bloodblade: In the legends it is told, that this weapon made its wielder able to fight the mightiest demons hand to hand.
10:53 Dess Azer: Quest
10:53 Harkath Bloodblade: Sometimes the king calls for heroes. Keep eyes and ears open! I also heared Baxter has some work for youngadventurers.
10:53 Dess Azer: Baxter
10:53 Dess Azer: Help
10:53 Dess Azer: War
10:53 Dess Azer: Big War
10:54 Dess Azer: basilisk
10:54 Dess Azer: bye
10:54 Harkath Bloodblade: LONG LIVE THE KING!

In the legends it is told, that this weapon made its wielder able to fight the mightiest demons hand to hand. --> W legendach powiedziane jest, że ta broń zrobiła, że każdy dzierżący ją jest zdolny by walczyć z najpotężniejszymi demonami.

Sometimes the king calls for heroes. Keep eyes and ears open! I also heared Baxter has some work for young adventurers. --> Czasami domagamy się króla bohaterów. Trzymaj oczy i uszy otwarte. Ja też heared (nie wiem co to znaczy), którego Baxter ma jakąś pracę dla młodych ryzykantów.

MOŻE TU CHODZI O BAXTERA??!! SPRÓBUJE Z NIM POGADAĆ...

UWAGA!! NIE TYLKO POLACY Z TIBIA.PL SZUKAJĄ ODPOWIEDZI NA TĄ KSIĘGĘ... ZAGRANICZNI GRACZE TEŻ!!
Burza1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem