Carlin - według mnie na niskim levelu nie ma tam czego szukać. Żadnych lepszych miejsc do treningu i szybkiego expa. Niedaleko jest Ghostland, ale żeby dobrze tam expić trzeba mieć skille, UHy i dobrą broń, no i jeżeli chcemy expić na poziomasz od 2 w dół - wysoki level. Bardzo dużo PK.
Ab'Dendriel - dla początkującego najlepsze miasto na start. Kopalnie Trolli są świetnym trening spotem do minimum 35/35. Mało PK.
Kazordoon - Dobre dla osób z wysokim levelem i skillami, ze względu na kopalnie Dwarfów, które są świetnym źródłem expa. Można też potrenować na zwykłych Dwarfach na poziomach 1 i 2 w każdej kopalni. Niewielu PK.
Venore - Na wschód od miasta są duże respawny Rotwormów, na których można zrobić od 8 do 16 levela, przy średnich skillach (40/40). Sporo PK.
Thais - Podobnie do Carlin, niewiele miejsc do treningu, lepsze expowisko jest na południe od miasta, ale potrzeba tam minimum skilli 60/60 i dobrego sprzętu. Sporo PK.
Troche ogólnie opisałem te miasta, ale myśle że wystarczy aby wybrać to w którym chcesz mieszkać. Oczywiście możesz przemieszczać się miedzy miastami statkiem (PACC) lub poprostu na piechote.
|