Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2005, 23:40   #3
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Kurcze nie wiem jak to opisac bo jestem troszke nawalony ale...sami pomyslcie czasem logicznie... to ze kogos shakowal to jest TYLKO I WYLACZNIE wina ofiary! Ludzie sa chciwi i sciagaja keylogery bo mysla ze to jakies pomocne macro albo cos w tym stylu. Jeszcze nie slyszalem o osobie ktora by zostala shakowana bo poprostu sobie grala w domowym zaciszu. Wniosek? Ludzie sa pazerni ! wszyscy chca "pacca za free" albo "macro bez keylogera" ... gdyby nie chcieli oszukiwac to nie bylo by hackow...proste...typ poprostu wykozystuje glupote innych ... i dobrze ! moze w koncu nauczycie sie grac bez swiatelka ! ruszcie swoje szanowne tylki na darame, ank czy gdziekolwiek gdzie sa mumie i zlotujcie sobie light wandy a nie na kazdym kroku myslicie co by skombinowac...

tak mi sie jeszcze na koniec przypomnialo ... na tibia.pl pisza ze GMy kosza zniwa ostatnio z oszustow ktorzy uzywaja macro ... sa jednak tez tacy ktorym sie udalo i nie zostali przylapani. Dla tych mam pytanko. Co to za radosc z gry kiedy nie osiagneliscie tych skili, mlvl, equ czy kasy wlasna praca? Won na trole gp zbierac a nie zostawiac druidkow na cale noce i dnie -.-''

Ide po drinka c u

@edit (z drinem)

@up
jakbys nie sciagal gowna na kompa to hacka by nie bylo a jak grasz w kafe to czasem pomysl troche ze to kompy publiczne i czasem warto poswiecic te 5 min zeby jakis antykeyloger sprawdzil dysk. Twoja wina

@down
w zyciu nie powiedzialem ze to Twoja postac

Cytuj:
Jak jest keylogger, który się właduje bez wiedzy użytkownika
Pliki sie nie sciagają na kompa bez wiedzy uzytkownika

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 19-07-2005 o 00:17. Powód: Wiecej % ^^
PinGOnE jest offline