Temat: Hakowanie
Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2005, 08:40   #1
Cover Sorcerer
Użytkownik Forum

Cover Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki

Smutny Co haker potrafi zrobić ze przyjaźnią!Poprostu zepsóc!

Oto moja historia która przydażyła się naprawde-
Niegdyś byliśmy paczką. Ja,poison,koloxer i artur mag.Artur pierwszy wyszedł z roka.Jak my wyszlisziśmy mial 15 level.Dał nam scale armory,long sword (tak na poczontek)Gdzy on prawie miał 20 level zamiast trenić postanowilem go dogonić.Razem z arturem zrobiłem desert questa.Gdy nabił 30 level przestał się nami interesować, wręcz straciliśmy z nim kontkak.Kiedyś niechcący zamiast napisać dla noobka DED napisałem DED na głównym.Pewien Tulipan wariat pomyślał,że to do niego.Przyszedł wraz z arturem by mi powiedzieć iż ja dedne.Wtedy uświadomiłem sobie że to nie artur. Poison nawed zrobił test. Na jedno tylko odpowiedział ponieważ zaczął bluznić.Nasza paczka ja,poison,koloxer postanowiliśmy napisać list do GM.Odpowiedzcie czy jest jakaś szansa by stary artur wrucił?Pewnie nie.Ale jest szansa że nowy artur odejdzie w raz z banem.
Ta Historia zdarzyła się naprawde.Niechciał bym żeby wam się coś takiego przydarzyło
Orginał textu na nakaki.blog.pl
(Ja jestem ja)
Mlevel-5.5
Skille-98/96

Ostatnio edytowany przez Cover Sorcerer - 19-07-2005 o 08:54.
Cover Sorcerer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.