Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2005, 12:13   #41
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Opuszczony
9 up
Thero... czy mi sie wydaje czy ty jesteś żałosny... nie... przepraszam nie wydaje mi się tylko ty jesteś żałosny "ja bym się wstydził" wiem że mi zazdroścish ale nie musisz tego tak okazywać bo wiesh że inni tesh jush wiedzą że mi zazdroścish... wiem że jestem cool a ty jedynie kól... ale to bez sensu tak mi zazdrościć
Ale ty zakompleksiony jesteś, pocieszaj się dalej, że ci niby wszyscy zazdroszczą, idź dzieciaku, wyjmij CKMa z pod kołdry i idź znojmarniej, jak masz problemy bo jesteś najgłupszy na podwórku to sobie do ściany polemziuj jaki jesteś fajny. Ja jestem "kól"? ;d Ty faktycznie masz jakieś problemy, nie znasz angielskiego, próbujesz poniżać graczy o wiele lepszych od ciebie noobie (mam na myśli Bubble, żebyś mi zaraz nie zaczął sypać wyzwiskami, że o mnie chodzi), a potem jeszcze próbujesz sie dowartościować, do pełni szczęścia brakuje żebym cię na rl spotkał. Uspokój się PoKeMoNiE, idź napisać na blogu, że nikt cię nie kocha zamiast się tutaj wywyższać.

@Topic
Dno i metr mułu. Pisałęm to już.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.