Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2005, 13:23   #44
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Oglądnołem twojego "fake story" Jezu, jakie to chaotyczne -.-...

Wogule, wszystko było banalne do zrobienia, wogule sie nie wysiliłeś tam, fabuła......hmmmm....coś z noobami chyba bylo, postacie (ich outfity były gdzieś zamieszczone już -.-... tutaj w pomocy dla nowicjuszy itp) więc kolejny minus za wykonanie, użycie Edytora dla otsów, kolejny minus, na kilku fotkach nieraz znikały nagle elementy, kolejny minus, postacie siedzace na kanapie - www.tibianews.net, kolejny minus, krzywo powklejane Poision fieldy w domku i niektóre ognie, kolejny minus.....ostatnia fotka.... kolejny minus bo Out czy cuś takiego, jest postacią "siedzącą" bez obramowania ...które tibia ma -.- = minus... Wiecej mi sie nie chce szukac, to te powierzchowne.

razem ocena za fake "story" to (wykonanie): 4/10 - wykonanie fake story...
za fabułe... odrazu ci moge dać: 0/10

Gdyż, znowu jakieś n00b'y pałętają się (Klimat odebrany w 100% , chyba że chcesz zrobić to Tibijskim = kompletnym zerem -.-, twój wybór), coś mi zalatuje że bohater to super mega hero...... co potem bedzie solował demony, czy co tam za pierdoły silne jeszcze w tibii są ...

------------------------------------

Bubble fake:

Wykonanie:

Do domku się nie czepiam bo nie twój !!! iminus ... dajmy ....-5 pkt, bo jest to CAŁE TŁO a ty nic do niego nie wniosłeś... - 1 pkt za to że postacie są z poradnika (outfity), - 1pkt za błędy w języku oraz za godzine w opcji "You see"... .

Wykonanie: 3/10
Fabuła: 0/10 (Oklepane, było XXXX razy -.- ).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem