Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2005, 22:47   #58
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuan Ju
...Fabula spox, a teraz Zdzisio powinien znalezc jakies zakurzone szmaty (dirty cape?) i stac sie ghoulem...
Taak? A ty byś chciał np. z Dragon Lorda stać się zwykłym Dragonem? Bo mi się zdaje, że DS jest silniejszy od ghula...
@TOPIC: Fake niezły, oprócz niewielkiego "plagiatu" z przygód Vethiego i wyglądu ciała w trumnie nie zauważyłem rażących błędów... Niestety wystawię "zaledwie" 8/10, gdyż ostatnio historie opowiadane oczami potworów jako tych "dobrych" są bardzo częste, przez co Zdzisio na pewno oryginałem nie jest... Aha, jednak jest... hum, może nie błąd, a taka nieścisłość: Dlaczego Zdzisio już prawie na samym początku staje się DS-em? I to wchodząc w płomienie? Ja jak zastawiałem na potwory pułapki z fire fieldów wcale nie miałem na głowie tłumu DS-ów gdy zabłąkany szkielet wlazł w płomienie... XD Się rozpisałem XDXDXD
@EDIT: Jeszcze jeden błąd, a właściwie literówka: jest Wojek (Wójek? XD) Zdzisia... Kiedy Zdzisio mówił "Wojek mi mówił..." myślałem że "Wojek" to czyjeś imię... a tu "Wojek Zdzisia"... Hum, błąd rażący jak na jakość tego fejka...

PS Sory za liczne powtórzenia "Wojek" w drugim Edicie...

Ostatnio edytowany przez Misza - 20-07-2005 o 12:39.
Misza jest offline   Odpowiedz z Cytatem