Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2005, 23:07   #530
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Niestety z przykrością musze was poinformować, ze na avy poczekacie aż do czwartku :/. Sama jestem z tego powodu niezadowolona, ale biorę udział w pewnym koleżeńskim projekcie, więc dziś i jutro jadę do wrocka, a wieczory zapewne spędzać będę z ołówkiem (bądź piórkiem w ręku). Jak wszystko pójdzie pomyślnie to powiem wam o co chodziło . Narazie na pocieszenie powiem wam, że mam już tablet. Jestem cała w skowronkach , spędziłam ten dzień naprawdę fajnie (rynek wrocławki, rejs gondolą po odrze, ogród botaniczny... no, ale to akurat był dodatek do najlepszego ) , a do tego okazało się, że tablet działa w moim ukochanym Photo Expressie <jupi>. Co więcej - mój ukochany program wyłapuje poprawnie siłę nacisku, a jeśli ustawić rozmiar mazaka na większy, to tak jakby sie malowało farbą . Do tego do samego tabletu był dołączony bardzo dobry program "Photo Impact", oraz Corel (mam piratkę w domu ). Jutro znów czeka mnie kurs do wrocławia, dziś jeszcze muszę się uwijać z tuszem... Na pocieszenie załanczam link do pierwszego "obrazka" na tablecie

http://img276.imageshack.us/img276/1626/first2ye.jpg

3majcie się.

PS: Nie zapomnijcie się uśmiechnąć

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^
Eileen jest offline