Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WielkiSorc
Jako że gram na tym serwie od 1,5 roku i mam znajomości z wieloma highami może sprostuje troche wasze wypowiedzi... Bapupa to nie br... tylko szwed. Sewov to Charatcter zrobiony przez bapupe i rokkiego (bloodbrother bapupy).
Grają nim na zmiane... Wszyscy co mieli paść to polacy. Jedyny szwed z tych co padli to Lucalo, on nie miał paśc, poprostu po tych ues nie zdążył się wyuhać. Co tu dodać.. przeżył tylko Dziewka... Logout plx :> Pare godzin później Bapupa doje*** też Texaxo ""Bapupa: dla prestiżu"". Stanę też w obronie mojego bloodbrothera Spritekiller'a, to z tym plx to jego normalne zachowanie na jaja. Wiedział że już nie ma siły żeby zwiać ( został tylko on), więc zaczął na jaja mówić plx no kill me, wiece jak to jest  ? A nie uhal bo uhwaste...po co uhac skoro aol. Tymczasowo Bapupa nie gra na Isarze :>
Nasza ekipa, tzn Sazezy (131 rp) tzn też moja  wypowiedziała wojne... Bapupa z peniał i się nie loguje. Anyway zobaczymy jak to będzie...
|
Sprite mial szanse to przezyc, ale po prostu posral sie w gacie i nawet uhem w siebie nie potrafil trafic. Co do reszty to moze i sie zgadza, who cares~