No widzę że się rozkrecilo trochę postowanie, co mnie cieszy niezmiernie ;p. Nie biore do siebie uwag typu "Ba, gdybym miał bohs, time ring i sd, no i druta AŻ na 11 LVLU, to bym Demon Quest'a solował " No comment >.<, sądzisz, ze to takie proste, PoH stoi otworem, bierz chara low lvl i wal tego GS'a , jak zsolujesz to Ci pogratuluje,to naprawde nie jest tak banalne jak wyglada na filmie, poison spidery z poczatku blokowały gs'a, pozniej juz mnie nie dogonił, uważam ze miałem DUŻO szczescia, i tak faktycznie było ;p, a postanowiłem to nakręcić, bo zaczęły mnie wkurzać massowe thready typu "Gs Solo pall 58 lvl" -.-, kogo to interesuje, ani kszty ryzyka, no nic ;p .
@Ktos tam pisał wczesniej że nie ważne w jakim stylu sie soluje , ważne ze sie zsolowało, Nie zgadzam sie z tym ani troche, czy ty nie widzisz różnicy między wychodzeniem i chowaniem sie by uzupełnić straty w mana shieldzie, a walką na otwartym terenie ?! Kolosalna roznica, jak by mnie dopadł = dead, ty miales mana shield + 190 hp bodajże i jak cie mocniej trzepnął to sie chowałes w bezpieczne miejsce -.- .n/c (a pallki to tchórze

) i co z tego ze nie miales bohs, ja nie miałem mana shield, ani manasów, a solowałes tez w starszej wersji ;p
@ktos tam , kto pisał ze to waste.. ,
Moze i waste, 8 sd poszło, i z 4 min time ring'a i 1 uh, ale 900 exp do przodu i tętno na poziomie 190/150, do gardła rzeczywiscie serce potrafi podskoczyć !! Wierzcie mi ;]
Dzieki jeszcze raz za all comments. Moze mnie to zmotywuje do jeszcze bardziej unbeliveable things to do