powtarzam sie i pewnie modkowie zaraz usuną posta. Quest z brass'em możliwe ze był - kilka lat temu kiedy tibia była mniej popularna, nie mam jednak na to żadnych dowodów a wiem to z opinii ludzi na tymże forum i graczy. Wtedy było pewnie mało rook'stayerów więc to pewnie była "nagroda" dla Tych co zostali. A Spike Sword? Powiedział "utevo lux" i wyczarował mu się miecz !!
no jasne że dostał od Bogów. To tak jak z Thunder Hammerem na Mainie. Może on był jednym z pierwszych którzy mieli tak wysoki lvl na Rooku ? Pomyślcie ? Przecież CIPbogowie moga wszystko

Napewno nie było takiego questa i nie usunęli go bo był za trudny. Miałoby to sens? Przecież mogli go zostawić właśnie dla TYCH nielicznych którzy osiągneli taki lvl na którym można takowy quest wykonać. To wszystko o tunelach z maina na rooka i z rooka na maina to bujda... Gdyby tak było przechodzenie rooka to byłaby kwestia 1godziny. Wychodzisz swoją (powiedzmy żeby nie przesadzić) 16lvl postacią z Maina na rooka i dajesz swojej nowej postaci/qmplowi plate armora, soldier helmet, dwarven shielda, plate legi i dragon hammera i ten, może nie bez problemów (marne skille), na 2 lvl może postawić się minotaurowi. Wtedy też Main byłby pełen newbie playerów, "ja tu tylko na momencik, przyszłem zobaczyć czy fajny ten main i czy opłaca sie wychodzić z Rookguard.

jak patrzę na mądrosci niektórych ludzi to mi sie płakać chce