Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2005, 19:52   #55
panlol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004

Domyślny

jest jeszcze koreanski serwer ale trza sie do niego dostac trikiem tak jak free resetowanie statow

co do postaci:
mialem juz kazda z nich i wiem jak rozdawac staty

mag:
tylko w inteligencje i wisdom (inteligencje najlepiej na 10 przy 70wis i laduj z 50whp) wybierajcie tylko 1 szkole magii polecam lodowa ze wzgledu na atak zamrazania i ze skili zrubcie se cure (czar leczenia) na poziom 10 jak chcecie rozwinac zwykle leczenie to jest to nie oplacalne!!!!!! klikacie na cure, trzymazie alt albo ctrl (nie pamietam) i klikacie na siebie i sie leczycie z cure g10 na 30lv mozecie w party z kumplami isc jako healerzy ale wtedy kupcie ze sticka sae hacka z +6 wisdom (minimum 6) oraz zaopatrzcie sie w set g42 +2 inteligencje dobrze sie orientuje bo mialem 30lv przed hackiem
rycek
to jest worek do obrazen duzo defa laduje sie w sile hp i aggility sile na full hp na 70 aggility na 40 by unikac ciosow, trza sie zaopatrzyc w fet g42 +2str troche kosztuje ale na 30lv powinniscie go juz miec
skille:
ladujcie w lightiing slash tylko 5 bo to szajski skill
mockey tylko na 1
upward slash 1
critical na maxa (5 potem mozna wiecej dodac od 34lv do 10)
weapon mastery max (20) - dodaje punkty ataku
Teacital blow (czy jakos tak sktot TB na maxa)
oraz zaopatrzcie sie w g40 miecz najlepiej expert NPC (najwieksza sila ataku) albo expert white sword ma wiecej on traget point (celnosc) dobrze sie orientuje bo mam 30lv
archer
tu sie laduje tylko w aggility oraz hp, praktycznie jak cos bijemy to musimy uwazac bo mozna latwo pasc, set g42 +2 aggility luk red tiger najlepiej skilli nie pamietam bo dawno nie gralem ;p

jak ktos potrzebuje pomocy w kalu to pisac do mnie na pw @UFOpl albo na gg 6638309

P.S nie daje kasy ani free itemow ;p

Ostatnio edytowany przez panlol - 20-07-2005 o 19:56.
panlol jest offline   Odpowiedz z Cytatem