Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2005, 00:02   #49
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Teraz wszyscy przemyślcie co napisaliście... Wyobraźcie sobie, że służby bezpieczeństwa i politycy traktują to tak samo... Kawałek dalej... Mamy niespodziewany atak terrorystyczny... I co się dzieje? Paraliż! To niemożliwe! Kto by atakował głupią Polskę?! Przez takie zachowanie liczba ofiar rośnie kilkukrotnie. To jest właśnie błąd, NIE MOŻECIE mówić, że w Polsce nie dojdzie do zamachu, gdyż takie coś doprowadzi do całkowitego paraliżu kraju w obliczu zagrożenia. Tak było przed II WŚ. Kto zaatakuje głupią Polskę? My przecież nic nie znaczymy. Kto by chciał nasze ziemie? Dzięki elementowi zaskoczenia, Hitler właściwie podbił Polskę w ciągu kilku dni. Wiem, w czasie zamachu to nie będzie na skale upadku państwa, lecz tam też zginą ludzie, a przez postawę taką jak wy przyjmujecie, tych ofiar będzie więcej. Dlaczego myślicie, że zamach w Polsce, nie wywoła takiego szumu jak w innych, "więcej znaczących" państwach? Wiem, nie liczymy się na arenie politycznej. Lecz też jesteśmy ludźmi i wierzcie mi, że atak w Polsce wywoła taki sam efekt jak np. w Niemczech.

@Pogromca pk:
Wiesz ile zamachów jest w Izraelu? Tutaj codziennie ginie wielu ludzi, lecz żadna telewizja nic nie powie, gdyż nie mają czasu antenowego. Naprawdę myślisz, że zachód nie zareaguje na zamach terrorystyczny w naszym kraju?! Rotfl'n'lol.

@Matek:
Masz rację, gdy zgodzą się z amerykanami. Wiesz czemu? Gdyż wtedy staną się państwem "demokratycznym" i będą mieli szanse na lepszą przyszłość. Skąd wiesz, że większość nas tam nie chce? Widziałeś tylko komentarze fanatyków religijnych, gdyż wątpie byś rozmawiał z mieszkańcami Iraku. Myślę, że reszta "normalnych", szarych ludzi chce nas w Iraku. Jeżeli choć trochę myślą to wiedzą, że bez wojsk sojuszniczych nie mają szans na lepsze życie.

Ostatnio edytowany przez Caer - 21-07-2005 o 00:11.
Caer jest offline   Odpowiedz z Cytatem