Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2005, 10:20   #28
Konan
Użytkownik Forum

Konan's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Aktywny gracz
Imię: Grejz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Domyślny

Nie powinno byc podzialu na narodowosc. W tibi wszyscy jestesmy Tibijczykami nie dzielimy sie na narody, panstwa. Wedlug mnie jezeli akurat jednak mowimy o naszym zachowaniu prawie wszyscy sie zgadzaja ze polacy to nooby ale przeciez nie mozna mowic tego o calym narodzie ze wzgledu, ze poznalismy pewne jednostki, ktore zawaza na naszej opini. Coz nie podoba mi sie rowniez to ze najlatwiej wytykac bledy ale pokaz cos dobrego jak ludzie maja myslec o nas dobrze, jezeli dajesz tylko negatywy czasami zachowanie dobre moze zniwelowac to zle ale takiego nawet nie raczono podac. Jesli mam to oceniac to jaka ma byc moja decyzje jesli widze same zle rzeczy? Wydaje mi sie, ze napisz jakies pozytywne strony i negatywne bo zapewniam, ze sa te i te ja sam osobiscie spotkalem wiecej osob ktore byly mile dalo sie z nimi pogadac w tym Brazylijczykow, Szwedow, Polakow, jednak i tak Kuwejt ROX . Wg mnie znaczna wiekszosc to uczciwi gracze lecz pewne jednostki tak bardzo utrudniaja gre, ze zmienia sie je o calym narodzie.
Konan jest offline   Odpowiedz z Cytatem