Ehh..... Ktos wspomnial ze 90% polskich graczy to nooby etc. Jak powszechnie wiadomo te 90% to niewyrostki ktore dostaly komputer i internet na gwiazdke. Podobnie pewnie jest i z innymi narodowosciami. Osobiscie nie przepadam za Niemcami (nie wiem czemu) ale zdazylo mi sie w Tibii grac z milymi Niemcami i cieszylem sie z tego powodu. Wiek szczerze powiem czesto tutaj nic nie znaczy. Moj znajomy ktory ma 17 lat najchetniej by tylko wszystkich tluk. Lazilismy raz po kopalniach. Spotkalem tam po drodze milego Anglika z ktorym przyjemnie sie gawedzilo. Jako ze czas naglil postanowilem isc expic. Jak sie pozniej dowiedzialem moj kochany znajomy probowal zatluc Anglika bo mu sie nie spodobal... n/c. Najbardziej tutaj mnie rozsmiesza nazwa tematu. Wspominasz "co inni o nas mysla?" tym czasem sonda jest dla nas i to my oceniamy sami siebie. Kocham swoj kraj i doceniam to ze jestem Polakiem mimo ze mamy bandytow zamiast politykow i trzasacych portkami maminsynkow zamiast policjantow. Jesli ktos mi powie ze zaliczam sie do 90% bo kocham swoj kraj to znaczy ze cos z nim nie tak. Poza tym gra to nie zycie. Wiekszosc z tych 90% nawet by nie mruknelo gdyby spotkalo jakiegos obcokrajowca. Byli by mocni w gebie dopiero gdyby stali w grupie pod blokiem a tamten byl by sam. Taka nasza Polska i tego sie nie zmieni.
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
|