Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sadamq
Up@
Middle Death ? Bezsens plx ?
Już lepiej było by wprowadzić mass heal działający only na ppl a nie na mobki, ew. z run troche silniejsze Hmm ale zadające obrażenia od Natury [ ?! ]. Ale dawanie czaru o 10 % słabszego od SD to co najmniej mówiąc - Debilny pomysł...
Summonowanie Mobów - przecież drut jest od leczenia. Przywoływanie potworów należało w każdej grze rpg do Czarnej Magii, i do głebszych kręgów wtajemniczenia. Więc to Sorc [ Mag ] powinien mieć dostęp do 3/4 summonów ! Co wy chcecie zrobić z Druida Czołg Pancerny z działem atomowym ? A może jeszcze Dsy od 8 lvla ?
Co do run - Robicie je krócej niż bp Gfb a dostajecie za niego o 500 gp więcej. Za 2 bp uhów możecie kupić bp Sd i zostanie wam jeszcze kasa, a dodatkowo zrobicie go o godzine szybciej. Więc czego wy tak narzekacie ? Czy naprawde wasze życie jest takiej evul i złe ?
Czary Ofensywne Spontaniczne - Czy ja wiem... Może moglby dojśc jakiś średni czar... Ale nie kolejne mega evul Ue [ Bo z tego co czytam to wy chcecie super mega Ue które położy Cachera i Bubble po pierwszym strzale -.- ] Druid zawsze był, jest i będzie 'Pielęgniarką' bo takie ma czary! Po co Cipy dawały Mass Heal, Heal Friend, Runy lecznicze Druidowi ? A może zrobili to specjalnie a nie dlatego że są głupi etc. ? Bo na to wskazuje logika! ;p
|
Całkowicie popieram, wiele kwesti zostało poruszonych a poza tym z tym BP SD i 2 BP uh to jest wielka racja.