Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2005, 16:51   #1
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Oczko Potrzebuje nietypowej gry online!

No coż sprawa wygląda wmiare prosto, ale ciężko taką gre znaleźć, więc pomyślałem, że może ktoś na forum zna taką gre.

Jestem już troszkę zmęczony graniem w Tibie, WoWa, Lineage, Mu czy czegokolwiek innego i ciągłego wbijania expa, nabijania lvlów, żeby rozwinąć postać itp. Muszę troszkę odsapnąć i potrzebuje spokojnej gierki w której nabijanie lvli nie jest najważniejsze, wktórej można spokojnie mieszkać w mieście zająć się jakąś pracą i z tego żyć, w tym kierunku się rozwijać itp.

Poprostu chodzi mi o gre w której nie trzeba na siłe wbijać lvl (nie przeszkadza mi to więc może być i z wbijaniem lvli) tylko można się zająć bardziej życiowymi czynnościami (pracą, nauką itp.)

Gra może być w full 3d, może być w 2d, może mieć słabą lub rewelacyjną grafike lub nawet można w nią grać przez przeglądarke internetową, poprostu obojętnie, jedynie co od niej wymagam to cechy opisane wyżej i to żeby była darmowa tylko PROSZĘ pokażcie mi taką gre!!!

POMÓŻCIE ZNUDZONEMU FANOWI RPG

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.