Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2005, 17:11   #64
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Nie mlodziez. DZIECI. Jak moje kumpele jezdzily na wymiane do niemiec to WSZYSCY dziekowali, ze przemiana Europy zaczela sie d Solidarnosci. Tibia to nie caly swiat. Wiekszosc tibijczykow to smarki, ktore nie ucza sie historii.
Co nie zmienia faktu, ze jest MNÓSTWO nie smarkow, a osob powyzej 15 roku zycia, ktore o tym nie wiedza.

>>Z definicji jak widzisz idea komunizmu byla dobra. Tylko ludzi robote spiepszyli. Nie doroslismy jeszcze do ideologi komunizmu. Narazie to utopia.

Nie nie doroslismy, tylko po prostu to jest niemozliwe do osiagniecia, i nigdy nie bedzie.

>>A nagroda Nobla dla Walesy? PRZYPOMINASZ SOBIE!?

Czemu mam sobie przypominac? Przeciez o tym wiem. Nie bardzo rozumiem o co w tej wypowiedzi chodzi, wyraznie napisalem, ze w owym plakaciku NIC o tym nie bylo. O co chodzi? Co ma nobel walesy do tego, ze tegoz nobla nie uwzgledniono?
Jesli masz na mysli wynagrodzenie jego zaslug, to pieknie, ale ja mowie o obecnym stosunku edukacyjnym do sprawy.

>>Tak... ty jestes specem od historii... od badania opini spolecznej na podstawie Tibii. Ty wiesz co wiedza amerykanie, japonczycy, niemcy itp;] Chyle glowe przed toba;]

Tibie podalem jako przyklad, czytaj uwaznie. Jesli chodzi o amerykan, to sa i dorosli, ktorzy nie potrafia pokazac polski na mapie.

>>Dla mnie Irakijczycy, ktorzy organizuja zamachy w Iraku sa bojownikami o wolnosc;]

Tak, sa bohaterami. Jeszcze zeby zabili kilku polakow, a beda herosami.

Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 21-07-2005 o 17:13.
Pogromca pk jest offline   Odpowiedz z Cytatem