To co n00b chce wiedzieć, czyli....
1 post
Tutaj streszczę większość swoich pytań, gdyż nie będę zapychał forum beznadziejnymi i nudnymi informacjami(boje się bana)
A więc:
1-czytałem o kilofach...Czy warto je nosić? Czy mam łazić i szukać miejsc gdzie mogę dziurę wykopać?
2-do czego mocz?
3-gdzie mogę zdobyć leprzą broń niż katana
4-gdzie najlepiej sprzedawać przedmioty
5-gdzie najlepiej zdobywać przedmioty i wyposażenie, bez ryzyka utraty życia(knight 13/14 level, średnie skile[30/30]
6-jaki level by iść na ghule
7-jakie jest najlepsze miasto(pod względem mieszkańców, cen w sklepach, ruchu w depo, łowisk w pobliżu itp.
8-co najlepiej leczy(chodzi o żarcie)
9-czy brać ze sobą coś więcej niż sprzęt, linę i łopatę(sprzęt, znaczy broń i pancerz)
10-w miastach są biura szeryfa, jak zgłosić zbrodnie, po co oni są?
11-czy cipy atakują, albo reagują na obelgi(gościu powiedział do strażniczki fak(spolszczone), a ona go.... Przysmażyła.
12-jak gadać z królową?
13-czy przedmioty w np. skrzynkach respawnują(chyba dobrze napisałem) się tak jak potwory?
14-czy warto wypełniać questy
15-czy można wypełniać ten sam quest wiele razy
16-czy kilka osób może wypełnić quest
17-czemu, jak broń ma atak 14, to czasami zadaje 40 obrażenia, albo 20, to chyba od skila zależy, jaka jest zasada?
To chyba wszystko(na razie) pewnie im więcej będę grać, tym więcej przyjdzie pytań
pozdrówko, nara
no prosze, jaka szybka odpowiedź, po co nowy post, tutaj podziękuje Karolowi drugiemu, Lordowi Muminkowi, TheNatoorat'ow i Muerte(jeśli kogoś nie wymieniłem to znaczy że go jeszcze nie było)
dziękuje
|