Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2005, 16:08   #240
Eth Etherius
Użytkownik Forum

Eth Etherius's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Neverland Ulubiony zespół: Helloween, Blind Guardian, Kreator, Manowar Ulubiona profesja: Paladyn

Stan: Aktywny gracz
Imię: Shaarez
Profesja: Druid
Świat: Honera
Eth Etherius ma numer GG 4649461
Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Volfor_
Gorzej jak ktoś nie ma talentu do robienia grafik albo używa swego beztalencia w nadmiarze,tak jak większość zdjęć tutaj zamieszczonych...

A smoka jak się postarasz to mozesz sam sobie zrobic,a efekt HMM??Wystarczy znaleśc zdjęcie ognia i piorun i po sprawie...
OK, co do nadużywania braku talentu to się zgadzam. Rozwalił mnie koleś z rybą i "maską" (bo to chyba maska była, bo twarzy mi nie przypominało) narysowaną w paincie, dodanym napisem You advanced in fishing i to miało przedstawiać Tibie w rl. A to że za plecami miał telewizor to nic ^^
Większość prac to stare zdjęcia znalezione na dysku, dodane [w 90% nieudolnie] przedmioty z Tibii oraz kilka pasków z hp i nickiem postaci. Czy nie można się troche postarać? Jedyne prace które mi się podobają, to zdjęcie Pawlosa II i Lorte Zirano. W większości widać 0 nakład pracy, jedynie użytkownik Dziewka(fajne filmiki z Tibii, pozdro) zebrał ekipe i widać ze dobrze bawili się podczas wykonywania pracy. To narazie tyle ode mnie, niedługo wkraczamy z Mena Ginshamem do akcji, więc drżyjcie portkami :}

Eth Etherius jest offline