Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koniokrad
PS A ten plaszcz to na pewno wyporzyczyl z jakiegos bractwa czarnoopłaszczów  (wychodzi na jedno...jak ze zbroja)
|
Oj niegadaj dziecinko, nie gadaj! Płaszcz wziałem od samego GM-a

(czyt. moja siora) Jak chcesz moge zrobić mu fote... Zresztą co ja się będe trudzić dla n00... ok nvm...
---EDIT----
Użytkownik założony dzisiaj, albo boisz się wypowiedzieć krytyke głównym urzytkownikiem, albo próbujesz podjarać konkurencje

Nieładnie!
A żeby nie było to ja też skomentuje jakieś zdjęcia (ech nawet konkurencji...) No więc podoba mi się zdjęcie Dziewki, niby nic ciekawego a jednak fajnie sie patrzy

(Życze powodzenia).
Zdjęcie Perseusza (Orc Land) jest zbyt mało wyraźne a wsyztsko przypomina mi jakiś gotowy model.
Zdjęcia typu Teddy Bear to żenada... 0 wysiłku tylko wkelić text, SD'k na 1 stronie ejst 100 razy lepszy bo autor musiał znaleźć i pomalować kamyczek...
Lorte Zirano.... Jego zdjęcie jest ładne ale za dużo w tym techniki... Zna się na programach i już... Chodzi o to, żeby coś samemu zrobić a nie wszystko komputerem ;/
Koniec chciałbym jeszcze wiele rzeczy powiedzieć ale za dużo tam zdjęć, zwróciłem uwage na te które najbardziej żuciły mi się w oczy...