Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2005, 21:22   #1
b_elegol
Użytkownik Forum

b_elegol's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Białystok

b_elegol ma numer GG 9086100
Domyślny Rzeka krwi...czyli opowieść o wampirach...

Wampiry na przestrzeni czasu pokazywane były już z wielu perspektyw, poczynając od Nosferatu, który kły miał w miejscu siekaczy (ze względów praktycznych zapewne), poprzez Lestata w "Wywiadzie z Wampirem", a kończąc na niejakim "Wampirku", przeznaczonym raczej dla młodszej widowni...

Wpadłem ostatnio na teledysk do piosenki Roba Zombiego, Dragula, złorzonego w całości z urywków pewnego anime: Hellsing...

Zachęcony, zacząłem szukać kolejnych wzmianek o tym przedsięwzięciu...
W chwili obecnej jestem w trakcie pozyskiwania kolejnych odcinków tej serii, tymczasem postanowiłem na forum poruszyć sprawę wampirów...

Zastanawia mnie mocno ostatnio, czemu nasze wyobrażenie o wampirach bywa tak różne, i wciąż się zmienia... Swego czasu grałem często w Wampira:Maskaradę, może dlatego postrzegam wampiry jako hybrydy ludzi... Ale ciekawi mnie, jakie jest twoje wyobrażenie wampira.

Jak wygląda, kim jest, czemu jest tym kim jest... Posty fabularyzowane mile widziane, przydadzą się kiedyś może. Czekam!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.