Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2005, 22:06   #1
Johny De
Użytkownik Forum

Johny De's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2005

Johny De ma numer GG 1322411
Cool Najwieksze niespodzianki:)

Wczoraj z moim kolegą postanowilismy zwiedzic Ank i jego okolice(Kolega w tym samym dniu kupił Premium Accounta). A więc wyruszyliśmy! Przypłyneliśmy statkiem z Venore. Ank jak wiecie jest to ponure miasto wiec wybralismy sie na larvy, skraby i innego tego typu potworki. Zwiedzilismy pare jaskiń z larvami+niższe poziomy larvy+skaraby. Znalezlismy także, pare innych jaskinek(ukrytych)(Ja wiedziałem o ich istnieniu z filmów) Zabilismy Behlodera Crypt Shamblera+ pare innych napotkanych stworzeń. Przypomniało mi sie, że w mieście znajduje sie bardzo łatwe zadanie... na dosyc cenną rzecz(bez QS chyba wyszło)Wykonalismy te zadanie i zobaczylismy nieopodal schody Ciekawość. . . Szybko tam weszliśmy i zobaczylismy 3 dosyc mocne potworki które były zamknięte za "ruchomymi scianami" Pare kroków dalej. . . a tam... następne schody Znowu ta ciekawosc...Wiedziałem ze jest tam Djinn, ale co szkodziło zejsc i zobaczyc go na własne oczy. Schodzimy i na dzieńdobry zostalismy upici. Niespodziewałem sie tego. Wiedziałem ze Djinn upija ale nie do takieg stopnia. Staliśmy przy schodach a nie moglismy wyjść bo co zrobilismy krok to "Hicks" i znowu zostawaliśmy w tym samym miejscu. Kolega rzucił dobry pomysł żeby jego zabić-od razu pomyslałem, że to niedorzeczność (tak mi sie wydawało, że Djinn ma z 500hp) Kolega przejął stery. Szybko zaatakowal Djinna i po 2 uhach Djinna nie było.(2 uhy zeszły na tego Djinna ponieważ kolega miał fs'a i dosyc mierne hity wchodziły)

Była to niezła niespodzianka
Chcę abyście tutaj pisali swoje przygody dotyczące zwyklych niezwyklych potworów

Ostatnio edytowany przez Johny De - 22-07-2005 o 22:08.
Johny De jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.