Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2005, 00:02   #17
Boximus
Użytkownik Forum

Boximus's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Skąd
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Celesta
Poziom: 12
Skille: 17/20
Boximus ma numer GG 3454319
Domyślny Lol!

A oto sposób który wydaje mi sie że ja wymyśliłem bo nigdzie sie jezszcze z nim nie spotkałem. Do tego "numeru" potrzebny jest MultiClient którego oczywiście nie używam na codzień.
Oto opis wykonania sztuczki:
1. Musisz umieć obsłóżyć MC a że nie można gadać o MC na tym forum nie powiem jak sie go używa .
2. Co do tego MC to myśle że za tą wiadomość nie dostane warninga ani bana. Otóż obie postacie muszą być na mainie w jednym miescie.
3. Postaw jedna postac przed lockerem a druga przed lockerem obok. Wyloguj sie jedna z postaci i czekaj az ktos przyjdzie. Powiedz mu zeby polozyl na lockerze swoj armor i zeby oddalil sie na krok. Najlepiej zeby nikogo w poblizu nie bylo bo gosciu sie wystraszy.
4. Jak już gościu sie oddali wloguj sie druga postacia, zabierz armora i sie wyloguj.

Oczywiscie sam tego sposobu nie używam bo nie jestem thefem.

Sposób z clonem:
1. Pytasz kogoś jaki ma najlepszy item i prosisz zeby go polozyl przed soba (na rooku nie ma lockerow). Stajesz za nim i pytasz czy chce zklonowac ta zecz i wtedy pokazujesz mu jakis item mowisz "clone" i wywalasz z bp drugi taki sam .
2. Instruujesz gostka że jak przytrzyma ctrl i wpisze wyraz clone to bedzie mial podwojony item.
3. ctrl + L = logout, więc gościu sie wyloguje a ty zabierzesz jego item i sam sie wylogowujesz