24-07-2005, 11:09
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
ROTFLLLL!1111
Cytuj:
Eileen a mi zrobisz avatara moze byc jaki rycerz
|
Cytuj:
Eileen zrób mi prosze avatar ze spawn'em - gosciem kturego mam wlasnie na avatarze . Pokombinuj, jak mi sie spodoba to go uzyje ok?
Ponawiam prosbe bo widze ze inni uzytkownicy tez skladaja prosby o avatary. W sumie to avatar mam nowy, ale chetnie zobaczylbym avatar "spod twojej reki"
|
CO ZA PLACKI!!! UMIECIE CZYTAĆ??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eileen
Dobrze kochani.. dziś ostatnia wiadomość. Stwierdzam, że nie przyjmę więcej zamówień. Było fajnie, nauczyłam się wiele podczas robienia tych avów, ale uważam, że mam za mało czasu. Za mało czasu poświęcam na czytanie, czy słuchanie muzyki. Do tego chciałam się tego lata uczyć grać na gitarze, może kiedyś w końcu kiedyś uda mi się dobrać porządnie chwyty do stosu zapisanych piosenek. Pozatym w za niecałe 2 tygodnie może zacznę chodzić na jazdę konną, postanowiłam dorobić sobie szramę na drugiej ręce, tak do kompletu. A dziś... Dziś stwierdziłam, że nie ma Eileen, są tylko jej grafiki, a właściwie grafiki Elieen, bo tak najczęściej przekręcacie mój nick. Pozatym grafiki będę dalej umieszczać na Blue Rose Page, ale będą to przedewszystkim szkice i obrazki z tabletu, może czasem jak się uda coś z farb. Nie będzie ich dużo, ale zawsze to coś...
|
|