Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2005, 13:32   #65
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Pani Koptyko
Wiem to, jak mało kto, że Polacy to nooby, byłem (jestem) gmem na niejednym otsie, gram na otsach gdzie żyją Polacy; nie obchodzi takiego chojraka czy ots nie ma crashów, czy gm jest sprawiedliwy itd; ich priorytety są bardzo proste:
- dobry ots - dostąłem fri legi
- zły ots - gm mnie zabił/zignorował
Żeby było jeszcze ciekawiej wymieniłaś przykłady co nooby z Polski robią na otsach jak i w Tibii, przykładowo: Stoję sobie spokojnie przed temple (gmem) i gadam z innym gmem, podchodzi prostak Polak i zaczyna szpanować, co mam na myśli? Zaczyna spammować do gma różnymi obrazkami itd; wyzywa wszystkich stojących naokoło od noobów (chce pokazać, że on jest jednym z tych Polaków "nienoobów"), wszystko po to żeby napisać "daj legi", ja uprzedzam żeby nie prosi o fri itansy bo to się może skończyć jego red hp; ten dalej, co pozostąło zrobić? Walnąłem z fbomby; po kilku krzykach "uh!!1" i wyjściu z temple po deadzie zaczyna krzyczeć jak tylko może, że ots jest c****wy, gm to ch*j itd; potem spammuje na forum i tlyko pogarsza opinię na temat fajnego otsa. W Tibii to już zupełnie inna bajka bo w Tibii gra po to żeby kogoś okraść etc; a nie po to żeby żebrać; chociaż tacy żałośni beggersi trafiają się także w Tibii. Nie wiadomo, czy muszą się wyżyć po tym co ich w rl spotkało czy Polcy są z natury takimi debilami, którzy grają (żyją) po to żeby innym spierdo*ić grę (życie), tylko jak to możliwe, że ponad 90% Polaków takich jest? Tego nie wie nikt.. A niech ktoś teraz powie, że br to nooby, owszem, mnóstwo ludzi z br to nooby takie jak i Polacy (Ots/Tibia, choć na otsach trafiają się takie przypadki jakich Tibia nie zna, i niech lepiej nie poznaje), ale Polski persony nigdy nie dorównają takim graczom jak Setzer Gambler, Eternal Oblivion czy choćby Cachero (w zasadzie to też można go do brów zaliczyć).
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem