Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2005, 13:50   #98
Eravia Za'abita
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: W Polsce

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sediven
Ehehhe
Brass armor wypada z mino maga a nie z ghoula i nadal można to sprzedać(150), do ghoula nigdy nie było dostępu a do minomaga chyba też nie.
TYLKO , kiedyś GM przysummonował mino maga sunriseowi i jego przyjaciołom i zabili(stąd sunrise ma brass arma<bo ma>).
twoja wiedza na ten temat jest wrecz niesamowita.... quest na spike sworda byl naprawde, i on naprawde zabil prawdziwego minomaga....
quest zostal usuniety bo byl zbyt prosty, wystarczylo przebiec kolo minomaga, pare life fluidow i dobry reflex (doswiadczenie w "uhaniu" sie ) i juz....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwarf
ludzie przeciez wiadomo juz ze to fejk wiec spokoj dajcie
@up: Jak pojdziesz na ta wyspeke gdzie jest spike sword na rooq i spojrzysz na tabliczke to pisze sword of fury...
ale sword of fury pisze jak sam zauwazyles na tabliczce!! a nie jak "lookniesz" na miecz ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morok Wampir
heh, obejrzałem DOKŁADNIE screenshota i filmik i wiem gdzie iść! Niestety, już dawno jestem na mainie a moja rookowa postać ma 1 lvl D;
noob plx ??
skora juz wiesz gdzie isc to juz polowa sukcesu. Teraz tylko trzeba zdobyc klucz ktory juz nie istnieje ale co to za problem dla ciebie....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyber Demon
taki ze filmik musialbybyc na OTSie do tibi 7.4, a taka postac naprawde istnieje i ma taki lev jak na fake
a jaki to problem zrobic na ot'servie postac z takim samym nickiem, levelem itp..?

Ostatnio edytowany przez Eravia Za'abita - 24-07-2005 o 14:29.
Eravia Za'abita jest offline   Odpowiedz z Cytatem