Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2005, 13:53   #67
Pani K.
Guest

Domyślny ***

Może masz rację? Przy zakładaniu pomyślałam, że im więcej będzie się o tym pisać, tym większa szansa na odnoobienie Tibii. Ale taka jest prawda, że z tego tematu zrobiła sie jedna wielka nabijalnia (po części przeze mnie - dałam tu mnóstwo postów które składają się głównie ze zdań: "Aha, masz rację", "To prawda, Polacy to nooby"). A ci, o których jest ten temat udają, że tak nie robią, a na swoim serwie i tak wciąż wołają "Frii itamz plax!" ... Oni czasami powodują, że odechciewa ci się żyć, ale z drugiej strony Tibia byłaby nudna, gdyby wszyscy gracze byli bez wad (Kiedy masz zły dzień zawsze możesz wyładować się na takim). Ale jeśli wchodzić w szczegóły to nikt nie jest doskonały, Szwedzi też nie. Nie twierdziłam nigdy, że my jesteśmy niewiarygodne dałnusy,a Szwedzi rządzą. Po prostu oni trzymają się razem i za to ich zawsze podziwiałam. To mój ostatni post w tym temacie. Cya. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Pani Kopytko - 24-07-2005 o 16:16. Powód: Ale jestem głupia - bazsensowne zdania, powtarzające się wyrazy.
  Odpowiedz z Cytatem