Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2005, 17:32   #16
Grenni
Użytkownik Forum

Grenni's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski

Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
Grenni ma numer GG 2569357
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swietlik galana
Gowno uswiadamiasz posty nabijasz zabij draga na 17 lvl 2bp uh waste ;]
i 7 sd daj mi jakies swoje osiagniecie chetnie ogladane 1expa w 1 sekunde tak jak to wspominales splyn z tego forum !
Rotfl ,, jejq nie lubie udowadniać pyszniącym sie newb'om, ze nie pozjadali wszystkich rozumów nie mając nawet własnego , masz , ale lepiej nie ogladaj bo sie podniecisz i ci moze nawet stanie dziecko...(przepraszam innych użytkowników, lecz ten ... mnie wkur...) , ten film był jakis czas temu na forum, tylko 11 lvl, expi porównywalnie a co do 2 bp uhs waste, to chyba wczesniej wymieniony twoj stary ..
Link:http://rapidshare.de/files/3176326/l..._SOLO.rec.html
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golempol
@Greeni
Wyjdz
@topic
Nie no super mnie sie podobalo.
Wyjdz?dla kogos takiego jak ty nawet nie podniose moich szacownych czterech liter, wyjdz ... hahaha
Ze ci sie podobalo (niski poziom wyrafinowania prezentowany przez wiekszą społeczność tego forum (wow zabiles rata z serpenta ,wow) to nie znaczy ze wszystkim sie podoba ten ....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tasiorstrasz
Nie chcialbym nabijac posto\ów rozmawiajac z 10 latkiem ^ , ale pomyśl czasem co mówisz.
Mysle co pisze i co mowie, w przeciwienstwie do niektorych tu postujących (golempol plx), tez nie chciałbym nabijac postow ale to szanowny mość zaczął mnie od pajaców wyzywać. Nawet "10 latek" ma wiecej kultury niz "16 latek"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pewien poirytowany Niemiec
Damn Cip you make us germans looking stupid.
@ the players:
Please dont think that every german is stupid like that, it's only those damn Bavarians!
Grenni jest offline   Odpowiedz z Cytatem