Heh a wiec to co mówią wasi kumpel to wszystko jest prawda poniewaz ja wiem gdzie jest ten beholder i gdzie sa stone golemy i to jest bardzo blisko carline
A wiec tak wsytarczy miec 30 lvl i mozecie isc bic i beholdery i stone golemy i kupe innego badziewia przykladowo moge podac GS'y, Dragon Lordy , Zielone Smoczki ,Orc Leedery ,Mumie itd moge wymieniac i wymieniac. Miejsce to znajduje sie na północ od carlin wystaczy wejsc do dziury na 1 poziomie kilka wilków na 2 mase troli a na 3 poziomie mamy juz "Maze Of Lost Soul" heh nie polecam tego zwiedzac nikomu kto ma 30 lvl i niewie co i jak bo prawdopodnie skonczy tak jak ja czyli na spotkani z Dragon Lordem .Labirynt ten jest zagmatwany tak ze jak polazisz chile to ciezko z niego wyjsc a do tego co chwile jakies Orc bezerkery spotykasz ale jesli masz ambicje to mozesz to sobie odkryc i tam mozna ladnie wxpic ja tam osobiscie expilem od 35 do 45 lvl teraz poprostu ejst tam troche nudno jak dla mnie a to juz inna sprawa chodzi tylko o to ze sa tam beholdery a jeden przy samym wejsciu na mols
|