Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2005, 10:36   #27
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tasior
1. Jeżeli ktoś nie widzi różnicy między cRPG a RPG to nie jest to umyślny błąd tylko nie wiedza. Nie można mówić o umyślnym błędzie w wyniku nie wiedzy.
no właśnie Tasior.. dlatego więc jest ten temat, by wreszcie wyszli z ery ciemności na światło i się dowiedzieli, ale jeśli ty będziesz im potakiwał i się zgadzał, że to to samo i mówią dobrze, to będą nadal żyć w tej ciemnocie nieświadomi swego błędu (jest to błąd, mimo, że nieumyślny, ale zawsze.. a taka literówka - oni są świadomi po jej zrobieniu, że 'i' jest przestawione)
Cytuj:
2. A jak ktoś umyślnie napisze RPG zamiast cRPG, to pisze to tak jak wielu "spolszczone" wyrazy angielskie (mejl, fejk itp.) i jak jakoś to nikomu nie przeszkadzało.
nikomu? jest taka opcja 'szukaj' proponuję ci wpisać w niej 'cRPG' to się zobaczy czy nikomu to nie przeszkadzało
Cytuj:
3. Według mnie temat powstał żeby autor mógł zaistnieć w świecie RPGowych wymiataczy, prowadząc krucjatę przeciwko tym, którzy nie piszą małego "ce" przed "er".
wybacz.. ale ja już dawno zaistniałam i to na czystko tematycznych, związanych z RPG forumach, a tutaj mi na sławie nie zależy
jeśli przeczytasz pierwszy post w tym temacie, to dowiesz się, czemu zaistniał
Cytuj:
4. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z człowiekiem, który na "oridżinalne" RPG powiedział cRPG, toteż nie widzę problemu.
wiesz.. problem tkwi w odwrotności tego.. my mówimy o tym, by ludzie zrozumieli, iż cRPG nie jest zwykłym RPG, tak więc o tych, którzy na cRPG mówią RPG
Cytuj:
6. Jak pisze w twoim temacie i nie "dedykuje" części postu do konkretnej osobie to pisze do autora topiku.
jeśli nie zauważyłeś, pisałam o 2 postach przed moim, jeśli więc nauczysz się czytać ze zrozumieniem, dojdziesz do tego, że nie pisałam o tobie, jako, że byłeś 3

@Dj Fara0n
dziękuję małpko za wykład , co do małpkowatości to widzę, że żadnych przeciwwskazań nie masz..
dobrze mówisz, tylko, że RPG to nie gra na planszy jak jakiś Monopol, to gra z kartką w łapce i wysileniem własnej głowy, ponieważ nie znają jej popełniają błąd

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem