Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ojczul1
tak o to ja bedne gral nekro albo rangerem jesli mozna prosze o zalety i wady tych profesji
|
No to tak:
Nekromanta - Nekromanci są mistrzamy mrocznej sztuki opierającej się na duchach umarłych oraz samej śmierci by pokonywać przeciwników i tworzyć z ich martwych ciał swoich sługusów. Poprzez poświęcenie swojego życia oraz klątwach mogą oni zadać ogromne obrażenia tym którzy staną z nimi do walki.Martwi i umierający przeciwnicy stają się niechcianymi sługami w ich rękach.
Atrybuty Nekromanty:
Soul Reaping - (dostępny dla nekromanty jako klasy podstawowej) Soul [/Reaping pozwala Ci pobierać energię kiedy kreatura blisko Ciebie umiera
Curses - Ten atrybut zwiększa efektywność i czas trwania klątw, które redukują efektywność twoich przeciwników w walce
Blood Magic - Blood Magic zwiększa czas trwania i efektywność czarów które kradną życie z Twoich przeciwników i owe życie dostarczane jest Tobie
Death Magic - Zwiększa czas trwania i efekt skilli które zadają obrażenia od lodu i śmierci twoim przeciwnikom
Ranger - Leśni strażnicy są niedoścignieni w swoich umiejętnościach osiągania celu wykorzystując do tego naturę i otoczenie. Naturalne rytuały pozwalją im manipulować otoczeniem, co bardzo przeszkadza ich przeciwnikom. Specjalizują sie w broni dystansowej, która jest bardzo efektowna w miejscach takich jaki mosty i klify. Strażnicy wykorzystują również swoje otoczenie do zaskoczenia swoich przeciwników. Tylko oni potrawfią zauroczyć zwierze, które towarzyszy im podczas bitew i podróży otrzymując doświadczenie i zdobywając poziomy przez cały czas.
Atrybuty Rangera:
Expertise -(dostępny dla rangera jako klasy podstawowej) Punkty zainwestowane w tę umiejętność obniżają koszt energii Twoich ofensywnych umiejętności, pułapek.
Beast Mastery - Beast Mastery polepsza podstawowe obrażenia zadawane przez Twojego chowańca
Marksmanship - Ulepszając Marksmanship zwiększasz podstawowe obrażenia zadawane za pomocą łuku i jego skilli.
Wilderness Survival Wildernes Survival polepsza postawe obronną, przygotowanie i pułapki.
To chyba wszystko żadną z tych klas jako podstawową nie grałem ale mam rangera jako drugą profesje (dużo z niej nie korzystam

).