@Tasior
aha.. o czepianie się szczegółów.. ja bym to nazwała poprawnością polityczną

Cytuj:
Pani, pani to sie sama w zeznaniach gubi.
|
dziecko drogie

toż ja cały czas mówię ciągle o tym samym
Cytuj:
Jak jegomość na cRPGa powie RPG to określa jego "rodzaj", bo cRPG to (przynajmniej dla mnie) rodzaj RPGa, problem pojawił by się gdyby na RPG kartkowego powiedzieć cRPG albo MMORPG(i co tam jeszcze).
|
jak jegomość tutaj mówi RPG na cRPG, to nie określa jego rodzaju, tylko nie wie jak to się nazywa, ot co
czy ty nam udowadniasz, że oni wiedzą co to jest i robią umyślnie ten błąd?
rozumiem, że jesteś za tym, by człowiek nie doznawał nowej wiedzy choćby na sam temat jego zainteresowania i że ciemnota powinna zapanować w naszym życiu.. ale mówi się, że wiedza to potęga (choć nawet ją mając człowiek musi wiedzieć jak z niej korzystać..)
Cytuj:
Pani sie zastanowi, poczeka, odsapnie, pogodzi się z faktem, że ludzie nigdy w życiu nie pojmą wszystkiego(bo w sumie po co?).
|
dziecko, poczekaj, odsapnij, po co ci zdawać maturę, życie jest zbyt piękne by je tak marnować.. nie?

nie zaśmiecaj sobie głowy wiedzą, nawet nie warto w ogóle podejmować prób nauczania.. w takim razie szkoły należy zlikwidować, gdyż ludzie nigdy wszystkiego nie pojmą..
Cytuj:
* Taube idze założyć temat "Broń boże nie wolno nazwać krajzerki, bułką!!!"
|
tylko, że ‘me’ nie pisze o nich elaboratów i nie odwołuje się do tej nazwy w pełni przeświadczone, że jest to poprawne
jeśli ten temat pozwoliłby choć jednemu użytkownikowi zapoznać się z tym, z czym ma do czynienia i nakłoni go do sankcjonowania tego, to już będzie sukces
warto zakładać takie tematy choćby dla jednostek
zawsze warto zrobić coś, nic nie zrobić nic
zaprzeczysz temu Tasiorku?
d. Taube