Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2005, 15:16   #31
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Naprawdę nie widzisz różnicy między człowiekiem, który nie umie poprawnie napisać "mój" a innym, który na "cRPG" mówi "RPG"? Przesadzone. Po prostu powiedziałem, że niektórym ta wiedza nie jest potrzebna, a ty wyskakujesz z ideą zlikwidowania szkół -.-

Cytuj:
aha.. O czepianie się szczegółów.. Ja bym to nazwała poprawnością polityczną
To się naprawdę przemienia w coś w stylu "polityki" - my się kłócimy o małe "ce" a oni o "lub czasopisma" czy jakieś inne przecinki.

To forum jest o "MMO(c)RPG”, który ma tyle wspólnego z RPG czy cRPG, co Wolf:ET (xp skille). Nie bulwersuje cie to?

Cytuj:
jeśli ten temat pozwoliłby, choć jednemu użytkownikowi zapoznać się z tym, z czym ma do czynienia i nakłoni go do sankcjonowania tego, to już będzie sukces
Warto zakładać takie tematy choćby dla jednostek

Zawsze warto zrobić coś, nic nie zrobić nic
Zaprzeczysz temu Tasiorku?
Jeżeli jeden "nawrócony" pośród reszty będzie mówił "ceerpegie" będzie dziwolągiem Ze mnie się śmiali, bo knight czytałem "najt" a nie jak reszta "knajt”
A jak czujesz, że musisz coś zrobić to sobie rób, nigdy takich ludzi nie zrozumiem, lenienie się jest lepsze.