Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2005, 15:48   #1
Opuszczony
Użytkownik Forum

Opuszczony's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN

Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
Opuszczony ma numer GG 1856851 Opuszczony ma login Tlenu cream_21@tlen.pl
Evul Magic quest... ;D Zapraszam do czytania ;D

()***()LINK DO 2 CZĘŚCI: http://forum.tibia.pl/showthread.php...911#post447911 ()***()

CIemna jaskinia... kłębki kurzu wznoszą się przy każdym kroku...

Tomek szedł szukając uważnie jakiegoś wyjścia z tunelu... zauważył rozkopaną dziurę i po chwili namysł wskoczył do niej...

Okazało się że jest na jasnej, otoczonej słońcem pustyni... szedł czerwonym dywanem gdy nale usłyszał syczenie...

były tam Cobry... może z 10 lub więcej... Ale tym Tomek wcale się nie przejął... ważniejsza była dla niego szeroko zdobiona skrzynia której wieko było lekko uchylone... nie mógł się oprzeć pokusie a po chwili znalazł się w ciasnym pokoiku...

usłuszał tylko świst i po chwili leżał na ziemi... słysząc tylko szyderczy śmiech...

rano obudził się w łóżku lecz nie zastał swojego chłopaka Kamila... zapomniałem wam powiedzieć że Tomek bł homoseksualistą i mieszkał ze swoim chłopakiem Kamilem... zobaczył że na środku pokoju leży jakaś książka...

wstał, ubrał się podniósł książkę i wyszedł do parku... gdyb przeczytał ją, usiadł na ławce i rozmyślał. Myślał głośno co było błędem

następnie wrócił do domu rozebrał się i nago położył się do łóżka... po chwili przyszedł Kamil i wiecie co się dalej działo *** Fake chciałbym zadedykować Tomkowi mojemu naj przyjacielowi który jest gejem Chciałbym go pozdrowić i podziękować mu że nie ma przedemną żadnej tajemnicy Pozdrawiam Cię ;* ;D *** ***Przepraszam żę krótki fake ale jakoś wenu nie miałem... następny będzie dłużshy... *** ***Jeśli się wam podobało zostaw po sobie mały ślad ;D *** proszę o krytykę ;D

Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 26-07-2005 o 09:05.
Opuszczony jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.