Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berburio
Lol...no naprawde schudniesz na rowerze ...jak robie codziennie po 30 kilosów czasem 40 i zleci mi 1 kg przez tydzień lub więcej to naprawde nieźle..
|
Dobra ale nie każdy jest Bulimikiem i waży po 30 kg ...
Topic:
Zgadzam się z Dr.Omaderem, Bardzo żadko pisze w tak głupich tematach... to jest tak samo jak bym założył topic pt. "Jak się dobrze wypróżnić" albo "Jak się biega"...
To ja nie wiem czy ty siedzisz od urodzenia w domu, na jednym krześle i nigdzie nie wychodzisz ani nic nie robisz, że potem tyjesz i masz jakieś 200kg nadwagi i nie wiesz jak zrzucić ? Weź wstań z krzesła ! To schudniesz od razu te 10 kg . Ciekawe co cię nagle skłoniło do zrzucenia takiej nadwagi ... co... padłeś na 10 lvl'u na trollach ? i ci się odechciało grać? Czy dowiedziałeś się o Mc'Donaldzie w RL i chcesz tam iść, ale przez drzwi swojego pokoju nie możesz się zmieścić ?
Naprawdę, szkoda niektórych osób... Tutaj chyba jest przypadek zarośnięcia kawałka mózgowia przez tłuszcz... przez co upośledził zdolność możliwości myślenia samodzielnie.
Czy ty się kiedyś pytałeś kogoś jak się trzyma swoją wydalarkę (tą z przodu) ??? Bo mi się wydaje, że się musiałeś zapytać... . (Polecam Pincetę... bo przez fałdy tłuszczu nie wiem czy znajdziesz...a jak tak to czy nie zgnieciesz...).
To ja teraz cię zmieszałem z błotem ... . Polecam się na przyszłość.
A teraz porada:
Wyjdź z domu, pobiegaj 5 rundek dookoła miasta (wiochy, czy gdzie tam mieszkasz), albo najłatwiejsze ! Idź na odsysanie tłuszczu !
EDIT:
Jak to wkońcu jest, RZADKO to jako substancja czy jako ... czynność niekiedy wykonywana ... ?