Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2005, 20:13   #13
SadeXoVe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2004

Domyślny

przykro mi geniuszu ze czytac nie umiesz, musze cie zawiesc betonie tymczasowy, wiem co to jest atmosfera (nie jestem taki glupi jak ty i ze szkoly w czasie lekcji nie uciekam)
o soczewke chodzilo mi w KOSMOSIE a nie w rysunku z planeta (oto twoje zadanie na wakacje: rozroznij te 2 rysunki, chociaz i tak odpowiedz znajdziesz dopiero jak tego forum juz nie bedzie, czyli za 400 lat) dziekuje.

i to ze praca jest robiona przez ekstra pr0 kul zul grafika, wcale nie musi oznaczac ze jest lepsza niz przecietna -.-

/edit: nie lubimy krytyki? w zyciu swojego poziomu nie podniesiesz

@down

kolejny przyklad ze ci tak zwani "ludzie forum" nie potrafia odczytac kilku zdan...
on napisal ze tutorial robiony byl przez jakiegos swietnego grafika czopie, czy to oznacza ze musi praca z niego wyjsc dobra? NIE! rownie swietny grafik moze zrobic prace slaba, jak slaby prace dobra
wiec przeczytaj 44x razy zanim napiszesz (przy okazji orty popraw) i dopiero potem nacisnij ten guziczek Wyslij wiadomosc.

moze i uzasadnia, ale ja chcialem tylko skomentowac, on sie na mnie z obelgami rzucil (co innego ze ja kiedy indziej )

/edit: tak, tak kuraj wiem ze teraz na pewno rzucisz sie na mnie i napiszesz "ty teklu! cemu nie cytujes! pses ciepie wyszlem na depila! kolecy s forum mnie wysmieja!" a zaraz potem dopiszesz "hahahaha! otkrylem sze jestes itiota po nie umies cytofac! plxpxlpxlxplxpxlpxl artisci smiejmy sie po f koncu my to elita i fszyscy peta nam ftorofac!!!!" - niestety, przykra (?) rzeczywistosc

Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 25-07-2005 o 21:00.
SadeXoVe jest offline   Odpowiedz z Cytatem