Temat
:
Wszystkie potwory Randlemena
Zobacz pojedynczy post
25-07-2005, 23:58
#
208
Randlemen
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez
Knight Patryk
Sorka zpaomnaielm skomentowadc all bo neiapmeintalem temattu mego postu nieskodzi ze nie widac czesci detalow wysztko od ancient knighta do mego posta treazniejszego jest super
Thx, twoja opinia i opinia maciejusssa mnie podbudowała, co nie znaczy że krytyki nie przyjmuje...Według mnie samego to rogaty rozpruwacz wyszedł mi nieźle, a czepiaie się szczegółów typu nie ma naramienników jest nie na miejscu. Sam mogę także powiedzieć iż uważam tego dark elfa za porażkę, nie wiedziałem jak go zrobić, szczególnie że Majn opisywał go tak szczegółowo. Apropo Majn z tą zbroją "niebieskiego wilka" to już raczej przegiąłeś
...
Poza tym zauważyłem że coraz mniej jest orginalnych pomysłów - teraz bowiem zlecenia są typu : dwarf z piką, ork z maczugą i w kasku z czachy czy nawet jakiś tam elf z mieczami. Wiem że ja też nie jestem skarbnicą fantasy ale na przykład nikt nie wymienia jakiś orginalnych i pomysłowych stworków, nowych ras, itp.
Może jestem zbyt wymagający ale dawajcie jakieś ciekawe zlecenia a nie powielanie czyjiśch pomysłów. Nie skreślajcie mnie tym samym z listy grafików. Z GÓRY THX ZA PRZECZYTANIE
00:00
.
Randlemen
Wyślij prywatną wiadomość do Randlemen
Znajdź posty użytkownika Randlemen