Temat: Smierc
Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2005, 23:59   #16
De'Alor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2005

Domyślny

Nie chce mi sie cytowac kazdego posta po kolei wiec poprostu napisze. Ktos napisal ze jakis instynkt jest ze nie wlozysz reki do ognia. A ogladales jackass albo dirty sanchez(czy jak to sie pisze )? Ktos mowil ze po stracie bliskich bylo mi przykro, na szczescie nie stracilem nikogo bliskiego wiec nie znam tego uczucia. Bylem tylko na jednym pogrzebie i nie moglem wyrobic ze smiechu(czasem mi sie zdaje ze jestem chory umyslowo :/ ). A ze moja rodzina bedzie za mna tesknic po mojej smierci, w zasadzie to chyba jedyny powod dla ktorego sie nie zabilem. Pozatym chce sie zemscic na osobach ktore mi cos zrobily. W piekle jest cierpienie teskonta itp. Wiesz po 1000 latach chyba bym zapomnial o tym ze bylo kiedys inaczej, a nawet jakbym pamietal to byly by to rozmazane wspomnienia i przyzwyczailbym sie do tego co mam wiec to pieklo nie takie straszne A skad wiesz ze diabel nie jest wymyslony? Przeciez jakby nie bylo szatana to ludzie by nie chodzili do kosciola bo "jak nie bede chodzil to co?". A tak ksieza mowia ze "nie bedziesz przestrzegal przekazan itp to pojdziesz do szatana" wiec ludzie chodza.
De'Alor jest offline   Odpowiedz z Cytatem