Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kele
Rofl!~! Po pierwsze to nie umiesz pisać [prawie nic z tego nie zrozumiałem xD]. Ale jednak doczytałem się sensu tego posta... Po prostu jesteś zazdrosny, że umią lepiej angielski od ciebie xD lolz ;p Ale czy nie zauwazyles ze w Tibii wszystko ladniej wyglada jak sie pisze po angielsku?
|
Bah, sens zdania był zachowany, i nie dopatrzyłem się tam żadnych błędów. Po prostu umieściłem dłuższe wywody w nawiasach (może dlatego zdanie wydawało się być niezrozumiałe, ale taki mam styl). Nie pisałem także, że umiem angielski gorzej od was, najwyraźniej lubisz "rozbudowywać" czyjeś przesłania~ I czemu w Tibii wszystko po angielsku ma wyglądać ładniej? Imo to kwestia gustu. Po prostu dziwi mnie to, że ktoś pisze po angielsku do (jakby nie było) ludzi mówiących tym samym językiem co piszący. Imo to takie "udziwnianie" tekstu (cośw rodzaju pisania TaKiMi LitErKaMi)~
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez customer~
re@ 2x up...
Nie mowie ze nikt nie zna angielskiego ale glupie bajki o eternalu sa zenujace i w wiekszosci wypuszczane przez jakis LOLów. Wczoraj slyszalem ze eternal ma 5 nikow ponad 100 lvl w czym jeden 122 i 1 219...
Podobno gra na mc i na wszystkich swiatach expi w 1 czasie wiedziales o tyyyym???????.......
Czekaj czekaj o na taki program ze idzie i sam expi....
a nie ma kafejke i stawia 10 robotow ktore nim graja a on sobie pije kawke...
N/C
jak masz tak psiac lepiej nie pisz wcale!
|
Yy...to było do mnie? bo piszesz "2x up" o.0