Shivera
To zaczynamy... SHIVERA (lubię wypowiadać Sziwiera)
Średnio w tygodniu, kupa w weekend, a zwłaszcza po 20.00. Średnio BR-ów, ale dają się we znaki. Myślę że 50% to BR, 40% PL i 10% innych. Polacy mili i nie PK-owie. Gorzej z zagranicznymi, zwłaszcza rodzinami. Miesiąc temu PK-owała rodzina Troy, a teraz jest spokojniej. Ostatnio było coś w rodzaju wojny, ale krótkie i bezkrwawe. Rodzina Rize Hunt. Czasami zamieszanie jest pod Depo w Thais, ale bardzo żadko. Myślę, że najgorzej jest w Carlin. A w Venore, Kazzo i Ab to spokoj. Dokładnie nie wiem, bo siedze w Thais lub w Kazzo. W innych miastach byłem tylko raz (dla FACC). Na Rooku jest średnio, ale o trolle trudno. Shivera to nowy świat, więc ceny są trochę wysokie, ale nie bardzo drogie. Na cenach się nie znam więc zawsze się naciągam na wysoką cene. Nie ma bandy panującej i nikt się nie rządzi! Na expowiskach jest nawet pusto, np. rano w Kazzo nie ma prawie nikogo i pod Thais też. Często są zapchane mino pod Thais i chyba tylko. Kiedyś byłem chyba tylko ja odrazu po save serwera (10.55-11.04).
Na świecie gram od około dwóch misięcy i jest miło. Mam dobrą ocenę tego świata.
Ostatnio edytowany przez Michaluspospolitus - 26-07-2005 o 19:20.
|