To NIE jest fake! Wszystkie drobne bledy sa dlatego format .jpg, u mnie tez widac cod podobnego bo daje slaba jakas zdjecia zeby szybko sie wczytywaly jak ktos ma slabego neta.
Nie wiem co wszyscy sie uwzieli ze MC, sprzedawal posion itp.
Mi sie nigdy nie udalo uzbierac nawet 2k bo predko lecialem na maina ale zastanowcie sie, moze sprzedal eq cale po wysokich cenach. Np. viking/legion helmet 50gp, chain armor 100gp, carlin sword/katana/mace 50gp, studdet legsy 50gp, copper shield 150gp <-to juz jest 500gp do tego dochodzi jakies 500-800gp uzbierane z potworkow. Moze tymi dp charami rowniez zrobil questy na chain armor i carlin sworda wiec dochodzi jeszcze kilka stowek, moze lowil ryby jak ktos wspomnial, moze poprostu mial fuksa i znalazl jakies cialo goscia w ktorym bylo kilka setek, a moze nawet 2 ciala

, moze mial szczescie z lootem i wypadlo mu cos fajnego (bronze/silver amulet). Tak wiec jak widzicie mozliwosci na zdobycie takiej kasy jest duzo wiec czemu od razu mowicie ze oszukiwal???
Mozliwe ze oszukiwal, ale nie ma podstaw by tak sadzic, wiec jedyne co moge powiedziec to Gratz dla zalozyciela tematu, za cierpliwosc i za uzbieranie takiej kasy na rooku.
PS. Nie mowcie ze na mainie w tym czasie by zrobil 2 razy wiecej kasy, bo skad wiecie ile na rooku ta kase robil?
PS_2.
Napewno mial jakis powod zeby zaslonic nick, moze nie chcial zeby ktos go zabil na mainie, moze nie chcial bzdurnych msg'ow typu "widzialem twojego ssa, bedziesz moim kolega?". Nie tylko na jego screenach jest zasloniety nick wiec przestancie sie czepia o byle... za przeproszeniem gówno.
PS_3.
Nie piszcie ze costam nie kosztuje tyle a costam mozna kupic za tyle, bo jest napisane "np." czyli sa to przykladowe ceny.