Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2005, 14:20   #1
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny Angielska wersja tibii.pl

Być może temat ten powinien znajdować się w angielskiej wersji forum, ale odkąd znikoma ilość użytkowników tam zagląda (wystarczy popatrzeć na "views"), zakładam temat tutaj.
Zaskoczyło mnie bardzo małe zainteresowanie angielską wersją forum ze strony zagranicznych graczy. Prawdopodobnie nie wiedzą nawet, ze tibia.pl posiada wersję angielską. Ciężko ich o to obwiniać.
Pamiętam, ze zawsze gdy powstawala jakaś strona o tibii, moderator tejże strony na forum każdego ze światów zamieszczał taką informację, co stanowiło rozreklamę strony.
Zdziwiło mnie że żaden z moderatorów tibii.pl tego nie uczynił - cóż, byc moze posiadaja oni wiedze, ktorej ja nie mam (infromacja CipSoftu o tibii.pl skierowana do graczy?).
Niemniej jednak, oto moja propozycja: Moderator posiadający postać tibii powinien załozyc ogłoszenie na forum każdego ze światow. Znajdowala by się tam np. informacja o angielskiej wersji strony, forum, rzeczach ktorych nie ma na innych stronach (mapa respawnu itd.). Polscy użytkownicy forum grający na danych swiatach rowniez mogli by sie wypowiedziec, co stanowilo by dodatkową reklamę i gwarancje, że przynajmniej przez jakiś czas temat nie zginie.

Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 27-07-2005 o 14:25.
Pogromca pk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.