Temat: Forumowicze~
Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2004, 04:50   #2
Acid Drink
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2004

Domyślny

Cytuj:
-"zhackowali mnie wspomuzcie mnie plz" - współczucie, ale takich tematów są setki, a jeśli potrzebujesz pomocy w sprzęcie, to zawsze możesz poprosić kolegów.
fakt, takich tematow jest dozo poniewaz twozom je ludzie ktozy potrzebuja pomocy naprawde szybko a sama istota forum niezabardzo ich interesuje wiec akurat ten punkt odpada z dzialu "minusow"

Cytuj:
(znany i popularny problem) -"ZDJECIA SA SUPER ALE ICH NIE WIDAĆ!!!11+1" - Rotfl. Jak mogą być super, skoro Ich nie widać ? Ludzie, myślcie i piszcie logicznie.
te wypowiedzi akurat maja sens taki ze ktos kto zostawia zdjecia powinien zmienic programy poniewaz chce sie z kims czyms podzielic ale nikt niemoze niczego dostrzec, lecz faktycznie wiele komentazy sie powtaza "jeden po drugim"

Cytuj:
Jesteśmy polakami. Nie kaleczmy więc języka ! Wchodzimy do UE, trzeba się uczyć j. obcych, a okazuje się, że ponad 50% nie zna polskiego !! Szczyt.
jesyk polski to nietylko ortografia, wsumie to naj mniej istotna sprawa, poniewaz skoro ktos moze przeczytac bez problemu to co napisales zle czy dobrze to jakis sens ma pisanie "u" czy "o" z kreskom (niemam narazie polskich liter)
odrazu odpowiem - ZADEN
niezalezy mi w pisaniu czegos na estetyce ortograficznej tylko ma przekazie danych kture posiadam
to jest prawie identyczna roznica czy podpalisz fajka zapalniczka czy zapalka co jedno z tych efektow daje wieksza estetykie niz drugie ale oba maja ten sam skutek
ps
jestem troszke wsawiony wiec moge pisac glupoty
Acid Drink jest offline   Odpowiedz z Cytatem