Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2005, 09:40   #1
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny Satanizm - Wasze zdania

Lukasz (Warszawa), 28
Religia jak kazda inna... tylko ze spolecznie szkodliwa... z racji swoich pogladow nieakceptowana przeze mnie.

Piotr (Warszawa), 29
Satanizm jest podobno nowa religia lub filozofia ktora jest mi zupelnie niepotrzebna.

Danuśka (Białystok), 12

Ludzie jak ludzie, dziwni, bo dziwni. Nie oznałam ich filozofii czy religii, ale sądze, że musi być ciekawa skoro tyle osób robi w okół tego szum

Monika (Kraków), 31

Nie wiem nie zastanawialam sie nad tym. Nie jestem zwolenniczka statanizmu. Ale mysle ze tu nie chodzi o wyglad lecz o dusze. Mysle ze satanista to czlowiek "wrazliwy inaczej", co nie znaczy ze popieram satanizm. Wszystko jest ok do momentu gdy ktos zaczyna byc krzywdzony. Staram sie byc tolerancyjna ale sa pewne granice.

Miłosz (Białystok), 20
Hmm. Czci szatana. Gardzi chrzescijanami. Hmm. Nie wiem jak z tymi obrzadkami. No, ale pewnie jakies "czarne msze" czy cos takiego. Choc to niekoniecznie. Przeciez to moze byc normalna osoba.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

To co widzicie na gorze, to mala sonda, ktora przeprowadzilem, aby dowiedziec sie, co ludzie sadza o satanizmie. Jest to temat na pewno gleboki i nie mozna go jednoznacznie zakonczyc. Ale mnie ciekawia takze Wasze zdania na ten temat. Na 100% beda to zupelnie rozne wypowiedzi, ale to oczywiscie nie przeszkadza. No wiec, stukac w klawisze i dzielic sie ze soba informacjami. Jakie jest Wasze zdanie o satanizmie?

...

retired/retarded

Ostatnio edytowany przez Kajulec - 28-07-2005 o 09:41.
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.