Ja w boga nie wierze...Księży nienawidze...do kościoła nie chodze... Satanistów ścigam z qmplami... Metali zresztą też... W co wierze?... w nic... Do życia mi to jakoś nie potrzebne... Pozatym obejrzyjcie sobie fajny film Stygmaty lub poczytajcie kilka mądrych książek (Daniken, Kod Biblii, Komentarz do Apokalipsy św. Janka). Może kilka spraw zrozumiecie... Jak nie to znaczy że jeszcze za młodzi jesteście.......
A szatan czy istnieje? Taki sam wytwór wyobraźni jakiegoś ludka jak bóg. Ci co wierzą w niego (szatana) są po prostu idiotami. Tak samo jak araby co zabijają sie w imie Allacha. A w Koranie jest napisane żeby nie zabijać. Po prostu idioci... Nie lubie takich...
Sora jak kogoś uraziłem ale Polska to wolny kraj (przynajmniej teoretycznie) i istnieje wolność słowa jak i wyznania...
EDIT: @Gufat III
Taa wiem że niemają nic wspólnego ale w mojej okolicy metale to ostre po***y niestety. Sorka zapomnialem tam dodać, że nie wszystkich ścigamy, bo niektórzy są spoko. Ale parunastu niestety nie nawidzimy i toczymy wojny

Sorka jak cie uraziłem, za szybko myślałem a za wolno pisałem xD.