Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2005, 11:37   #41
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Ja w boga nie wierze...Księży nienawidze...do kościoła nie chodze... Satanistów ścigam z qmplami... Metali zresztą też... W co wierze?... w nic... Do życia mi to jakoś nie potrzebne... Pozatym obejrzyjcie sobie fajny film Stygmaty lub poczytajcie kilka mądrych książek (Daniken, Kod Biblii, Komentarz do Apokalipsy św. Janka). Może kilka spraw zrozumiecie... Jak nie to znaczy że jeszcze za młodzi jesteście.......

A szatan czy istnieje? Taki sam wytwór wyobraźni jakiegoś ludka jak bóg. Ci co wierzą w niego (szatana) są po prostu idiotami. Tak samo jak araby co zabijają sie w imie Allacha. A w Koranie jest napisane żeby nie zabijać. Po prostu idioci... Nie lubie takich...

Sora jak kogoś uraziłem ale Polska to wolny kraj (przynajmniej teoretycznie) i istnieje wolność słowa jak i wyznania...

EDIT: @Gufat III
Taa wiem że niemają nic wspólnego ale w mojej okolicy metale to ostre po***y niestety. Sorka zapomnialem tam dodać, że nie wszystkich ścigamy, bo niektórzy są spoko. Ale parunastu niestety nie nawidzimy i toczymy wojny Sorka jak cie uraziłem, za szybko myślałem a za wolno pisałem xD.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Ostatnio edytowany przez Grue - 28-07-2005 o 11:52.
Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.