Specter, mógłbyś odpowiedzieć mi na pare pytań? Po 1: Guardiani mają więcej potionków na starcie niż Free? Po 2: Czy podnoszenie statów u Guardiana kosztuje tyle samo co u zwykłego gracza? I po 3: Czy to naprawde warto bluoić 50 zico?

(Gierka mi się nwaet podoba)
I teraz kilka rzeczy dla nowych graczy:
1. Jeśli chcecie się wbić załóżcie nowe konto z fake mailem, np.
[email protected] (Tylko nie wylogowujcie się nigdy bo już potem będzie jak zwykle ;])
2. Klasy postaci: Żeby zostać np. takim Dragon SLayerem albo Rogue trzeba wykonać questa dla danej postaci. Weźcie Traveling i połaźcie po świecie

Za każdego następnego questa dla danej klasy dostajecie poziom klasy i nowe umiejętnośći specjalne (działają wówczas gdy macie odpowiednią zbroje na sobie). Do questów są limity lvl. Np Rogue zostajesz w KrovesPort, ale żeby tam pójść trzeba mieć lvl 12

I taki fajny trik: Można pozwiedzać świat dostępny dla Guardianów. Wystarczy dać Pet Rock Valencii. Żeby zrobić sobie takiego Peta idziecie do sklepu magicznego. I tam mieszacie...chyba skałe, tego koralowca na dolnej półce i taką fiolke na półce drugiej od góry (nie pamiętam nazw). Potem idziecie gadać z Valencią. Jak na razie znam sposób: Klikacie Go to event (potrzebny 10 lvl), wybieracie quests, Gadacie z taką siwoskórą laską z długimi warkoczami i mówicie, że chceciew pogadać z Valencią. W zamian za Pet Rock Valencia da wam Free Traveling Passes. Warto iść do Granemor-nawiedzonego miasteczka.

Można tam zostać nekromantą (trudny quest, więc jeszcze nie wykonałem i nie jestem tego 100% pewny), warto zajrzeć do nawiedzonego domu. Będziecie tam walczyli 3 razy pod rząd z jakimiś mrocznymi stworzeniami, a potem czeka na was skrzynka ze skarbem. Czynność można wykonywać w nieskończoność