Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2004, 21:38   #88
Wojewodzki
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 04 2004

Domyślny

Witam,

Na wstępie może powitam wszystkich Czytelników tej strony, jak i boarda. Dzisiaj, tj. 0.3.04 się zarejestrowałem, aczkolwiek to forum przeglądałem od jakis dwóch/trzech tygodni, czyli takiego czasu, przez który gram w TIBIĘ.

Przechodząc jednak do sedna sprawy chciałbym spytać gdzie mogę dość dobrze "poexpić" i liczyć na jako taki loot. Poniżej informacje, które jak sądzę będą niezbędne do udzielenia mi takiej porady

Vocation

[ - Knight - ]

Levele

[ - 20 (Normal Level) - / - 3 (Magic Level ... Zdaję sobie sprawę, że może to stanowić przeszkodę ale myślę, że w końcu wskoczę na ten 4 - ]

Skills

[ - 43 (Club Fighting) - / - 37 (Shielding) - ]

Equipment

[ - Stell Helmet - / - Plate Armor - / - Plate Legs - / - Leather Boots - / - Dwarven Shield - / - Dragon Hammer - ]

Z góry dzięki za odpowiedź.

BTW. Przepraszam za taki mały OT, ale odpowiedzcie mi czy moje skille są słabe / średnie / dobre / bardzo dobre jak na mój level, bo nie posiadam zdania :-)

UPDATE: Przepraszam, dopiero co się zarejestrowałem a już broję, zagapiłem się i napisałem post nie w tym temacie. Oczywiście chodziło mi o temat "Gdzie expić ze skilami xx/xx". Bardzo będę wdzięczny jeżeli przeniesiecie go w odpowiednie miejsce. Jeszcze raz przepraszam.
Wojewodzki jest offline   Odpowiedz z Cytatem