Nitk ich nie prosil aby zostali GM'ami ... jesli sie nie wyrabiaja bo maja "swoje zycie" moze powinni zwolnic miejsce dla innych? Tez o tym wczoraj myslalem :/ GM'ow jest 36(?) to moze powinni wyznaczyc im ze jeden GM ma np 2 swiaty to sprawdzania i innymi sie ma nie zajmowac nawet i poprostu sprawdzac te 2 swiaty co jakies 2-3 godzinki....w koncu to jego "praca", chyba nie zostal GMem tylko po to zeby mowic swoim zwyklym charem"Stop pushing me or i will ban you" albo "this is my floor! get out!" a z takim zachowaniem nie raz sie spotkalem na Premii.
PS. To samo sie tyczy nowego update(ale sie czepiam :/) zamast wymyslac jakies glupie soul points zeby niby "zapobiegac" farmie afkerow poporstu powinni pogonic GMów do roboty :/ w VIP mam wpisane postacie kazdego GMa na Harmonii a nie widzialem zeby ktokolwiek zalogowal sie od 3 dni :/ (a siedze na tibii od 10 rano do ok 6 nastepnego dnia)
@edit
i niech nikt mi nie wciska ze GMy maja pelne rece roboty bo smiechem pozabijam :/ (to i tak nie prawda ... niby co takiego robia? kasuja tematy na forum tibia.com? wydaje mi sie ze pozadek w grze jest "troche" wazniejszy niz forum)
Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 29-07-2005 o 03:00.
|